Moeiteloos meer volgers met supergoeie sportvis content

Dagelijks selecteert onze redactie de mooiste visfoto’s van Nederland. Als adverteerder kun je deze vangsten delen op je sociale media accounts – mét prominente vermelding met logo en link naar jouw bedrijf. Zo wissel je jouw productnieuws en aanbiedingen moeiteloos af met “vissige” content van hoge kwaliteit.

OK, SVR is dan wel hét sociale platform voor sportvissers, maar de kans is groot dat jouw bedrijf ook nog op andere sociale media actief is ;).

Op Instagram kun je helaas nog geen links delen, maar op Facebook en Twitter zijn daar wel heel geschikt voor. Veel hengelsportbedrijven nemen om die reden dan ook een account op Facebook op Twitter.

Maar dan?

Het blijkt nog best moeilijk om goeie, mooie en unieke content te delen waar jouw doelgroep, sportvissers, iets mee heeft.

Natuurlijk, je deelt productinformatie en aanbiedingen, maar voor optimaal effect moet je die juist afwisselen met kennis, informatie en popcorn materiaal.

Juist díe factoren zitten alledrie in onze redactionele foto’s! En als klap op de vuurpijl wordt de vangst weergegeven met jouw bedrijf, logo en slogan als layover. Zo ziet het eruit:

Je vindt de uitgelichte foto’s in je partneromgeving.
Je gedeelde content staat letterlijk onder jouw vlag: de content scrollt onder een sticky masthead banner met jouw logo en introductie.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je nu gratis aan bij onze partneromgeving en ontdek de deelbare content van dit moment.

Wil je meer weten, stuur ons dan een bericht.

About the author

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.